Çıtır çıtır ağızda dağılan lezzet. Kahvaltılarda, ikramlarda, canınız çektiği anda at fırına.
Buğday unu, Bitkisel katı yağ (Bitkisel yağlar (Hurma,)) İçme suyu, Tuz, Beyaz peynir, Bitkisel sıvı yağ (Ayçiçek), Maydanoz,
Gluten ve Süt ürünü içerir.
Donuk börekler tepsiye dizilir.önceden 180-200 derece ısıtılmış fırında 25-30 dk gözlemleyerek ,altın sarısı renk olana kadar pişirilir.pişirme süresi fırına göre değişiklik gösterebilir.çözündükten sonra tekrar dondurmayınız
-18C de 6 ay
Bu site Ticimax® Gelişmiş E-Ticaret sistemleri ile hazırlanmıştır.
Internet Explorer tarayıcısının 9.0 ve daha eski sürümlerini desteklememekteyiz. Web sitemizi doğru görüntüleyebilmek için tarayıcınızı güncelleyebilirsiniz, güncelleyemiyorsanız başka bir tarayıcıyı ücretsiz yükleyebilirsiniz.