Buğday unu, Bitkisel sıvı yağ( Ayçiçek), Bitkisel katı yağ (hurma,pamuk), İçme suyu, Süt, Dana eti, Kuzu eti, Soğan, Karabiber, Tuz, Maya
Gluten ve Süt ürünü içerir. İz miktarda Badem ve Susam içerir.
Donuk börekler tepsiye dizilir.önceden 180-200 derece ısıtılmış fırında 25-30 dk gözlemleyerek ,altın sarısı renk olana kadar pişirilir. Pişirme ısısı ve fırına göre değişiklik gösterebilir.çözündükten sonra tekrar dondurmayınız.
-18C de 6 Ay
Bu site Ticimax® Gelişmiş E-Ticaret sistemleri ile hazırlanmıştır.
Internet Explorer tarayıcısının 9.0 ve daha eski sürümlerini desteklememekteyiz. Web sitemizi doğru görüntüleyebilmek için tarayıcınızı güncelleyebilirsiniz, güncelleyemiyorsanız başka bir tarayıcıyı ücretsiz yükleyebilirsiniz.